Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ja, we zijn echt neven. Bloedverwanten.

Kerstmis 2015. De drie neven bundelen hun krachten. Romme heeft op zijn technasiumschool de fijne kneepjes van het programmeren geleerd, Lennart tekent vanaf jongs af aan (en kan dat nu nog steeds erg goed, al zeggen wij zelf) en Wieger is sinds zijn twaalfde al ondernemer. Het resultaat was onze eerste onofficiële onderneming: PNV Online Marketing.

Na één jaar een onofficiële internetonderneming gerund te hebben en daarbij de fijne kneepjes van het internetwereldje geleerd te hebben, vonden de drie neven Wieger, Romme & Lennart het in oktober 2016 voor het echte werk. PNV (Prinsze eN te Velde) Online Marketing werd Regelneven Media. Onofficieel werd officieel. Het bedrijf werd in een geheel nieuw jasje gestoken. Sindsdien groeien we jaarlijks hard.

In ons beginjaar (met PNV) waren de verkoopcijfers niet denderend. We hebben het jaar echter wel goed gebruikt om veel te leren. Niet alleen over het CMS WordPress, programmeren en andere technische zaken, maar ook over het pure ondernemen. Deze voorkennis bleek later bij de oprichting van Regelneven Media goed van pas te komen. Mede door deze goede voorbereiding zijn wij tegenwoordig in staat om efficient met klanten door het hele land samen te werken. Snel doch vakkundig is al sinds 2015 ons credo.

In oktober 2018 lanceerden wij onze gloednieuwe bedrijfswebsite. Hoewel er voor de klant niets verandert, noemen wij ons bedrijf achter de schermen stiekem wel ‘Regelneven Media v2’. We hebben naast de nieuwe website namelijk ook onze bedrijfsvoering verder geprofessionaliseerd en richten ons vanaf nu met name op de jonge, startende bedrijven.

Onder het motto ‘van fouten leer je’ hebben wij de afgelopen jaren veel geleerd en dat blijven we doen. We zullen nooit stil gaan staan. Beloofd ;)!

Wieger Prinsze

Wieger Prinsze

Marketingneef

WordPress Onderhoud & Webdesign
Romme te Velde

Romme te Velde

Techniekneef

WordPress Webdesign
Lennart Heiner

Lennart Heiner

Design-neef

Grafisch Werk

Contact

  • Regelneven Media
  • Postadres (geen bezoek!):
    Jasmijnstraat 2
    3551 SR Utrecht
  • contact@regelneven.com
  • KvK: 67050301
  • btw-id: NL002420881B90