Hey, jij daar! Leuk dat je ons gevonden hebt.

Echter, we hebben één probleempje. Of, voor de optimisten, een uitdaging.

Gedurende de periode van 01-05-2018 t/m 25-05-2018 (juist, de periode waarin jij je berichtje naar ons hebt verzonden) zijn wij namelijk beperkt bereikbaar. Dit alles heeft te maken met het Centrale Schriftelijk Examen (kortweg CSE). Al enkele decennia is het zo dat scholieren na hun schoolloopbaan voor elk vak een examen moeten afleggen, tien vakken in twee weken. Eén hele stressvolle periode voor scholieren, dus ook voor ons. Kortweg houdt dit in dat wij even 100% van onze focus op school moeten leggen, in plaats van 50/50 (of soms meer in het voordeel van Regelneven Media) de afgelopen jaren. Dus: even geen websites, maar logaritmische functies, balansen, W&V-rekeningen, condensatiepolymerisatie en ander soort ongein.

Oké, boeien! Ik wil gewoon een website! Wat moet ik nu doen?

Twee opties:

Even geduld. Onze reactiesnelheid zal écht niet hetzelfde zijn. Alvast onze excuses. We proberen echter wel je zo snel mogelijk van dienst te zijn, en een goede voorbereiding te treffen (waar nodig) zodat we na de 25ste de uitdagingen met je kunnen aangaan.

Onze collega’s van WebNexus.nl contacteren. Zij weten als geen ander hoe je websites moet bouwen. Bovendien doen ze ook nog eens aan SEO. Kans is groot dat jouw website al in een vergevorderd stadium is als wij er nog aan zouden moeten beginnen. Hoewel haastige spoed zelden goed is, is dit voor de hardlopers een goede optie. 

FAQ

Waarom hebben jullie geen vervanger ingeschakeld?
Heel simpel. Ons bedrijf is familie-DNA. Twee van de drie neven doen dit jaar eindexamen. Wij hebben gekozen voor een korte ‘stilstand’ omdat wij vinden dat wij verantwoordelijk zijn voor ons eigen bedrijf én voor onze school. Als de een gedurende een periode iets meer aandacht vergt, moet je die andere kortstondig op een lager pitje zetten. Zo waarborgen we ook nog eens de kwaliteit die je van de neven mag verwachten.
Help! Mijn website wordt bij jullie gehost en ik heb spoedproblemen. Wat nu?
Uiteraard lossen wij het zo snel mogelijk op. Stuur ons een Appje op +31 6 12928022 of stuur een E-mail via contact@regelneven.com. Maak hierbij s.v.p. duidelijk dat het om spoed gaan. Wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag!
Heeft het nog wel zin om jullie tijdens deze periode te contacteren?
Absoluut. Het enige wat even anders is, is onze reactiesnelheid. Deze is niet zoals je normaliter van ons mag verwachten. We doen onze stinkende best om je zo snel mogelijk te woord te staan. Sowieso, onze design-neef is volgend jaar pas aan de beurt, dus op grafisch gebied is er gedurende deze periode wél van alles mogelijk.
Zijn jullie niet bang voor overwerk na de 25ste?
Niet bang, maar het gaat ongetwijfeld gebeuren. Maar, dat vinden we niet erg. Sterker nog, we vinden ons werk gelukkig erg leuk! Geen probleem dus ;).

Alvast ontzettend bedankt voor je medewerking!

En tot de 25ste. We'll be back. Mét een nieuwe bedrijfswebsite. GDPR-proof. Beloofd!